ЕВРОПА КОМУНИКАЦИЈЕ Д.О.О. - СЕМИНАР "ЈАВНЕ НАБАВКЕ - ШТА МОРАТЕ ЗНАТИ И КАКО ИСПРАВНО РАДИТИ У 2020. ГОДИНИ" :: Semberija INFO ::

 

ЕВРОПА КОМУНИКАЦИЈЕ Д.О.О. - СЕМИНАР "ЈАВНЕ НАБАВКЕ - ШТА МОРАТЕ ЗНАТИ И КАКО ИСПРАВНО РАДИТИ У 2020. ГОДИНИ"


Правилно провођење јавних набавки је један од најбитнијих сегмената пословања сваке фирме. Ако су запослени који раде код уговорних органа на провођењу поступка набавке, а и запослени код понуђача на припреми понуда добро упознати са свим правилима то им омогућује да избјегну све законске проблеме који могу настати, а њиховим организација и предузећима доноси материјалну корист.

Због овога, на овом семинару ће бити објашњена процедура јавних набавки идући постепено кроз све сегменте од планирања и припреме плана набавки, припрема тендера и понуда, до њиховог разматрања и посебних поступака јавних набавки.

Такође учесници семинара ћу у ЕЛЕКТРОНСКОМ ОБЛИКУ ДОБИТИ ВЕЛИКИ БРОЈ ДОКУМЕНАТА који могу користити као примјере код креирања својих докумената.

Семинар је намијењен како уговорним органима тако и понуђачима како би могли разумјети комплетан поступак набавке, исправно припремили поступке и своје понуде и како би разумјели и остварили своја права.

Семинар се одвија на пет локација у БиХ у одличним хотелима. За све учеснике је обезбјеђен ручак и пиће у паузама.

- 18. фебруар 2020. године у хотелу "Парк", Бихаћ
- 20. фебруар 2020. године у хотелу "Јелена", Бања Лука
- 25. фебруар 2020. године у хотелу "Мостар", Мостар
- 26. фебруар 2020. године у хотелу "Холлywоод", Сарајево
- 27. фебруар 2020. године у хотелу "Меллаин", Тузла

ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА О СЕМИНАРУ И ПРОГРАМ СЕМИНАРА МОЖЕТЕ НАЋИ У ПОЗИВНОМ ПИСМУ У ПРИЛОГУ ИЛИ NA OVOM LINKU , а PRIJAVNI OBRAZAC OVDE .