БРАНИСЛАВ БОРЕНОВИЋ УПУТИО ЈЕ ГРАЂАНИМА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЧЕСТИТКУ ПОВОДОМ 9. ЈАНУАРА – ДАНА РЕПУБЛИКЕ :: Semberija INFO ::

 

БРАНИСЛАВ БОРЕНОВИЋ УПУТИО ЈЕ ГРАЂАНИМА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЧЕСТИТКУ ПОВОДОМ 9. ЈАНУАРА – ДАНА РЕПУБЛИКЕ


Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић упутио је грађанима Републике Српске честитку поводом 9. јануара – Дана Републике.

„Републику Српску треба да славимо сваког дана и да се сваки дан залажемо да буде боља, просперитетнија и слободнија. Девети јануар – Дан Републике не треба да славимо из пркоса и гордости, него из љубави и поноса на нашу земљу“, поручио је Бореновић.

„Са посебним пијатетом и захвалношћу се сјећамо се оних који су положили своје животе у настанак Републике. Одужити им се можемо само ако обезбиједимо да њихови потомци, породице и саборци данас живе сигурне и достојанствене животе“,  навео је Бореновић.

„Двадесетосам година чувамо и славимо нашу Републику Српску. Наш завјет данас и задатак сваког дана мора да буде тежња да је потомцима оставимо снажну, праведну, достојанствену, поштовану и са једнаким могућностима за све. Поштовани суграђани, честитам вам 9. јануар, Дан Републике Српске“, истиче се у честитки.