Сервисна информација Полицијске управе Бијељина зa 25.12.2019. године :: Semberija INFO ::

 

Сервисна информација Полицијске управе Бијељина зa 25.12.2019. године


На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина у протекла 24 часа евидентирано је седам кривичних дјела, једно нарушавање јавног реда и мира и пет саобраћајних незгода од чега су двије са последицама по лица.
 
Полицијска станица Бијељина 2, 25.12.2019. године око 06,00 часова од стране раднице правног лица, запримила је пријаву, да је у току ноћи од стране НН лица или више њих из објекта отуђено разних врста цигарета у вредности преко 1.300,00 КМ. Полицијски службеници извршили су увиђај лица мјеста. У току је рад на расветљавању кривичног дјела ''Тешка крађа''. 
 
Полицијска станица Бијељина, 25.12.2019. године од стране оштећеног лица запримила је пријаву, да је НН лице или више њих у протеклих десетак дана у мјесту велика Обарска из његове шуме отуђили осам стабала храстовог дрвета. Од стране полицијских службеника извршен увиђај. Рад на расвјетљавању кривичног дјела ''Крађа'' је у току.
 
Полицијски службеници Полицијске станице Шамац, на основу наредбе Основног суда у Модричи извршили су претресање стана и др. просторија које користи лице М.С. Приликом претресања пронађена је једна пушка и одређен број комада муниције. Након докуметовања предемта против лица М.С. следи извјештај тужилаштву због почињеног кривичног дјела ''Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја''.
 
На магистралном путу Пелагићево – Турић у мјесту Пелагићево, 25.12.2019. године око 17,00 часова догодила се саобраћајна незгода са тјелесним повредама. У незгоди су учествовали мопед  којим је управљало лице М.И. који је задобио тешке тјелесне повреде и путнички аутомобил ''Голф'' којим је управљала Д.М.
 
У Бијељини  у раскрсници улица Рачанска- Београдска, 25.12.2019. године око 18,50 часова догодила се саобраћајна незгода са тјелесним повредама. У незгоди су учествовали  путнички аутомобил ''Ауди'' којим је управљало лице М.Л. и исти је остварио контакт са пјешаком  тј. дјететом. Повређени дјечак задржан  је на лијечењу, доктори се нису изјаснили о степену повреда.
                                                                                    
ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА
                 Александра Марић