ШАРОВИЋ ИЗАБРАН ЗА НАЈМИНИСТРА И ЛИЧНОСТ 2019. ГОДИНЕ :: Semberija INFO ::

 

ШАРОВИЋ ИЗАБРАН ЗА НАЈМИНИСТРА И ЛИЧНОСТ 2019. ГОДИНЕ


Министру спољне трговине и економских односа БиХ Мирку Шаровићу у Банском Двору у Бањалуци уручене су награде за најминистра и личност године, у оквиру церемоније избора најбољих пословних људи и компанија на нивоу Југоисточне и Средње Европе за 2019. годину. 
 
Министар Шаровић, наводи се у образложењу награде, својим радом и понашањем шири позитивну енергију, ради и гради боље пословне односе и пријатељства за све у држави и према свим анкетама, најпопуларнији је министар у народу, у свим дијеловима БиХ. 
 
Министар Шаровић захвалио се жирију на избору, организатору на доброј организацији и истакао да ове награде схвата као признање за успјехе министарства на чијем је челу које је својим дјеловањем у последњих неколико година промовисало домаћу привреду у лијепом свјетлу у свијету. 
 
"За нас говоре резултати. Показали смо својим дјеловањем као министарство да се може другачије и утицали како на отварању граница за наше привреднике и промоцији наших производа у свијету тако и на поправљању цјелокупног међународног имиџа земље", казао је Шаровић.

​sdsrs.com