Сајам домаћих производа "Наше је боље" у Бијељини :: Semberija INFO ::

 

Сајам домаћих производа "Наше је боље" у Бијељини


На сајму ће учествовати излагачи из цијеле Републике Српске који ће имати прилику да представе своје производе и промовишу свој бренд.

Министарство трговине и туризма организује у понедјељак, 16.12.2019. године, Сајам домаћих производа "Наше је боље", који ће бити одржан у хотелу "Рас", у Етно-селу "Станишићи", у Бијељини.

На сајму ће учествовати излагачи из цијеле Републике Српске који ће имати прилику да представе своје производе и промовишу свој бренд. Министарство трговине и туризма обезбиједиће штандове на којима ће привредници моћи да представе своју понуду која ће бити продајног карактера. Сајам ће бити отворен за све посјетиоце у периоду од 11.00 до 20.00 часова, стоји у саопштењу на страницама Владе РС.

Сајам се организује у оквиру реализације кампање "Наше је боље" коју Министарство трговине и туризма континуирано проводи с циљем промоције домаћих производа и јачања привредних активности у РС. У протеклом периоду одржане су конференције посвећене брендирању домаћих производа широм РС, реализоване су активности на промоцији домаћих брендова и објављено је осам бројева билтена "Најбоље из Српске" у којима су представљена најуспјешнија предузећа у Републици Српској.

agroklub.ba