ЗЕНИЧАНИН ОБЈАВИО ДА ПРОДАЈЕ БУБРЕГ ДА СПАСИ КЋЕРКУ, ЈУТЈУБЕР МУ УРУЧИО 18.000 КМ :: Semberija INFO ::

 

ЗЕНИЧАНИН ОБЈАВИО ДА ПРОДАЈЕ БУБРЕГ ДА СПАСИ КЋЕРКУ, ЈУТЈУБЕР МУ УРУЧИО 18.000 КМ


Foto: Facebook
Очајни тата из Зенице Кемал Пехливановић је прије неколико дана на Фацебооку објавио да продаје бубрег како би својој кћерки Ламији спасио живот.

Ламија је, како пишу медији, рођена са срчаном маном, дијагностификованом као АВСД и Мицроцепхалиом, Велосхисис (аномалие мултиплицес). Због расцјепа непца, мала Ламија храни се преко сонде, а проблем би могао бити ријешен операцијом за коју је било потребно скупити 13.950 евра.

Због скупе операције, њен отац је понудио свој бубрег на продају, али га је од тога спасио један од најпознатијих босанско-херцеговачких јутјубера, Амир Хаџић.

Хаџић је на свом YоуТубе каналу покренуо хуманитарну акцију на ливе-стреаму на којој је за четири сата скупио 18.000 КМ, а новац је одмах након тога предао Кемалу.

За помоћ малој Ламији отворен је број 090 291 030 у "БХ Телецом" мрежи. Једним позивом донирате 2 КМ.

Амир Хаџић један је од најпопуларнијих јутјубера у Босни и Херцеговини. Постао је популаран прије неколико година када је својим комичним видеима освојио регију. Прати га више од 350.000 људи, а у неколико је наврата завршио у свим регионалним медијима због популарности његових иступа о животу, национализму и платама у БиХ и регији.

(независне.цом)