Говедарица: Очигледно, Додику свашта може стати под кожу :: Semberija INFO ::

 

Говедарица: Очигледно, Додику свашта може стати под кожу


Након што су опозиционе странке из Републике Српске још у петак демантовале да су добиле на увид Програм реформи БиХ, Милорад Додик се већ три дана не оглашава – истакао је члан Предсједништва СДС Вукота Говедарица коментаришући изјаве српског члана Предсједништва БиХ.
 
„Најгора врста морала код једног човјека је она врста  морала која се ничим не може пољуљати. Додикове моралне вриједности послије бескрупулозне лажи  коју је саопштио јавности у којима је рекао како је тајни документ Предсједништва БиХ доставио многим важним људима из опозиције представља врхунац безобзирности једне морално декадентне личности“ – казао је Говедарица.
 
Члан Предсједништва СДС је казао да се Додик очигледно ничега не може постидјети.
 
„Што би рекла стара изрека, свашта му може под кожу стати“ – нагласио је Говедарица.
  
Говедарица је казао да када се човјек осјети толико свемогућим у друштву захваљујући политичкој моћи онда не чуди када изгуби представу о сопственој реалности тако да лаж постаје његово природно стање.
 
„Свакако, користим прилику да још једном позовем српског члана Предсједништва БиХ да тај фантомски документ објави како би грађани Републике Српске имали јасну слику шта је он то потписао, а не да тај документ крије од свог народа. Не треба да га објављује јавности када НАТО да сагласност на њега. Тада ће бити касно“ – закључио је Говедарица.
 
Сектор за политику и медије СДС