СЕВЕРИНА У ПРАТЊИ САДАШЊЕГ МУЖА ПРЕДАЛА СИНА БИВШЕМ :: Semberija INFO ::

 

СЕВЕРИНА У ПРАТЊИ САДАШЊЕГ МУЖА ПРЕДАЛА СИНА БИВШЕМ


Foto: Zoran Ilić, Goran Srdanov/RAS Srbija
Северина Којић је данас изгубила битку за старатељство над сином Александром коју је годинама водила са некадашњим партнером, бизнисменом Миланом Поповићем.

Северина је вечерас око 20 часова у пратњи супруга Игора Којића довезла 7,5 годишњег сина и предала га Милану Поповићу како је одређено судском одлуком и привременом мјером, преноси 24сата.хр.

Судија Теа Голуб донела је данас привремену мјеру и одлучила у пресуди да дијете у будућности живи са оцем, а ова мјера ступа на снагу одмах.

Северина ће сина моћи да виђа два пута недјељно поподне и сваки други викенд од суботе ујутру до недјеље увече. У правној бици око старатељства за сина, Северина је изгубила спор с Миланом.

Како се сазнаје, Северина ће по одлуци суда Милану Поповићу морати да плаћа алиментацију. Ову информацију повтврдио нам је Миланов адвокат Хрвоје Јукић.

– Да, по пресуди треба плаћати издржавање. Син би од данас требало да буде са оцем по привременој мери – каже адвокат Хрвоје Јукић.

У питању је цифра од 161 евро.

Милан Поповић је у интервјуу за Сторy открио све о односу са Северином Којић за који каже да данас, после свега, заправо не постоји.

– Какав однос? Па, ми немамо никакав однос. Искрено, најгоре је било док смо још били заједно, тих посљедњих мјесеци пред разлаз упознао сам ко је заправо Северина. Нисам вјеровао да неко толико дуго може да глуми и приказује се у потпуно другом профилу личности. У првим моментима, то ми је изгледало као пролазна фаза код жена, али како то њено стање није пролазило мјесецима, схватио сам да је од Северине коју сам упознао остало само име, а све остало се промијенило – открио је Милан Поповић.

(српскаинфо.цом)