ШЕШИЋ: ЧУБРИЛОВИЋ ИЗЈАВАМА ОБЕЗВРИЈЕДИО ПАРЛАМЕНТ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

ШЕШИЋ: ЧУБРИЛОВИЋ ИЗЈАВАМА ОБЕЗВРИЈЕДИО ПАРЛАМЕНТ СРПСКЕ


Изјавом да Народна скупштине Републике Српске нема овлаштења да утиче на рад људи из Српске у заједничким органима БиХ, њен предсједник Недељко Чубриловић је  обезвриједио парламент Српске и закључке за које је прије неколико дана и сам гласао, изјавио је данас Давор Шешић, посланик СДС.
 
Шешић је упитио Чубриловића да ли то значи да све што од сада донесе НСРС више нема никакву тежину.
 
Он је Чубриловића и кандидата за предсједавајућег Савјета министара Зорана Тегелтију позвао да јавно кажу да ли они, с обзиром на промјену мишљења, повлаче своје гласове са закључка посебне сједнице НСРС.
 
Шешић је рекао да је Чубриловићева изјава у потпуној супротности од онога што су они и владајућа већина тврдили прије пар дана, истичући да се сада поставља озбиљно питање да ли онда и сви други закључци НСРС падају воду.
 
Он је упитао какав је политички карактер људи, ако своје одлуке мијењају сваких неколико дана и да ли је то ради из личних и страначких интереса.
 
„Оваквим понашањем Народна скупштина је обезвријеђена и постала је проточни бојлер људи из СНСД у заједничким институцијама, који раде за властите интересе, а не интерес народа Републике Српске“, поручио је Шешић.

sdsrs.com