Код Добоја убијен отац четворо дјеце! :: Semberija INFO ::

 

Код Добоја убијен отац четворо дјеце!


За убиство Саше Кулишића из Добоја осумњичена је његова супруга А.К. и мушкарац за којег се претпоставља да је њен љубавник, јавља АТВ.

Подсјећамо, Кулишић је брутално убијен ножем у шуми недалеко од излетишта Преслица, а његово тијело је пронађено везано за дрво. Уста и очи били су му облијепљени селотејп траком, а сумња се да је мотив злочина љубомора. 

Према незваничним информацијама истрага је почела након што је Кулишић под непознатим околностима ”нестао” из куће.

У кући је, како јавља АТВ, пронађен траг крви што је био аларм за покретање опсежне истраге. Убрзо је пронађено тијело и сумња се да је Кулишић нападнут на спавању, односно да су га нападачи тврдим предметом ударили и онесвијестили.

Потом су га везали, стрпали у аутомобил и одвезли у шуму гдје је брутално убијен. 

Заједно с њим изгубио се траг и његовој супрузи и испоставило се да је побјегла у Бањалуку, гдје је и ухапшена након што је полиција лоцирала њен аутомобил.

Језиви детаљи драме код Добоја

Оперативним радом је утврђено да су осумњичени током дана изнајмили ауто у Добоју, који је такође пронађен. Вјерује се да је у том возилу Кулишић одвезен на преслицу. Након тога су промијенили возило.

”Мушкарац и жена су ухапшени због сумње да се могу довести у везу са овим свирепим убиством. У току је њихова криминалистичка обрада”, наводе у полицији, додајући да ће више информација бити саопштено на ванредној конференцији за медије која је заказана за сутра.

Кулишић је, како причају Добојлије, познат као трговац аутомобилима који се бавио и рентањем возила. У младости је долазио у сукоб са законом због шверца.

Иза убијеног је остало четворо дјеце. 

(Глас Српске)