Детаљи драме у Сарајеву: Младић убијен на улици :: Semberija INFO ::

 

Детаљи драме у Сарајеву: Младић убијен на улици


FOTO: klix.ba
У синоћњој пуцњави, која се нешто прије поноћи десила у сарајевском насељу Отока, једна особа је смртно страдала, док је једна повријеђена, потврђено је за Клиx.

Према сазнањима, пуцано је из возила у покрету.

Како сазнаје поменути портал, пуцњава се десила у на главној раскрсници улице Булевар Меше Селимовића на потезу улица Алије Кучукалића - Приједорска.

На споменутој саобраћајници се налазио велики број припадника полиције и службе Хитне помоћи који су пружали помоћ особи која лежи на цести.

У току ноћи читатаоци су се јављали и тврдили да је у питању пуцњава и да се у возилу налазило више особа од којих је барем једна смртно страдала.

Из МУП-а Кантона Сарајево су потврдили ове информације.

"Синоћ око 23.35 сати, на раскрсници улица ВИИ трансферзале - Булевар Меше Селимовића, дошло до употребе ватреног оружја, којом приликом је усљед задобивених повреда смртно страдао мушкарац, 2005. годиште. Полицијски службеници, под надзором тужиоца КТКС, раде на расвјетљавању свих околности под којима је извршено кривично дјело Убиство (члан 166. КЗ ФБиХ)", потврдила је Мерсиха Новалић, портпарол МУП-а КС.

(Клиx.ба)