СЕДМИЧНА ПОНУДА ПОСЛОВА :: Semberija INFO ::

 

СЕДМИЧНА ПОНУДА ПОСЛОВА


Тражиш посао? Пријавите се на порталу бољипосао.цом и сретно!
 
Микрокредитна фондација Микра запошљава на позицијама Правник (м/ж) и Микрокредитни Промотер (Кредитни службеник) у Бања Луци, Добоју, Дервенти и Броду. Послодавац осигурава ментора тијеком иницијалне обуке и оријентацијског процеса, професионално усавршавање, нови платни систем с увећаним и стимулативнијим примањима и бенефитима те угодну радну атмосферу. Пријавите се путем линка до 31.01.2024.

КИМ ТЕЦ д.о.о. запошљава на позицији Продуцт Манагер (м/ж) у Сарајеву. Послодавац осигурава развој каријере, међународно окружење, стимулативна примања те могућност напредовања уз професионално и особно усавршавање. Пријавите се путем линка до 05.02.2024.

ТЕЛУС Интернатионал тражи Интернал Цоммуницатионс Специалист-а (м/ж) с најмање двије године искуства и изврсним знањем њемачког, босанског и енглеског језика за рад у Сарајеву/Бањој луци. Посао укључује координацију интерних комуникација и подршку догађањима. Пријавите се путем линка до 5.2.2024.

Хотел Еуропа д.д. запошљава на позицијама Кухар (м/ж) и Помоћно особље у кухињи (м/ж) у Сарајеву. Послодавац осигурава сигуран посао, рад у модерном и пријатном окружењу те могућност напредовања. Пријавите се путем линка до 25.01.2024.
 
Стамен Модулес д.о.о. запошљава Менаџера логистике (м/ж), Референта набаве (м/ж), Лакирера (м/ж) и на још неколико позиција. Мјесто рада је Сарајево. Нуди се угодна радна атмосфера и могућност напредовања. За више информација о појединоме послу посјетите линк до 14.2.2024.