За спавање нуде више од 20.000 марака :: Semberija INFO ::

 

За спавање нуде више од 20.000 марака


Foto: Pixnio
Компанија "Бенсонс фор Бедс" нуди посао за улогу "Цхиеф Слееп Оффицер" (ЦСО), односно тражи особу која би зарађивала - спавањем. Ово заиста звучи као посао из снова, а особа која буде изабрана добиће 10.000 фунти (око 11.600 евра /22.700 марака) за шест мјесеци запослења на пола радног времена које покрива 874 сата обуке, спавања и бесплатног шопинга.

"Срећни кандидат ће моћи тестирати до један мадрац сваке двије седмице, четири јастука мјесечно и један креветни оквир сваких 6 седмица”, појаснила је Кери Вествел, водитељица одјела за људске ресурсе у овој британској компанији, преноси "Даилy Стар".

Још је рекла:

"То је савршена улога за свакога ко жели надопунити свој постојећи приход или жели истражити индустрију кревета прије него што се одлучи на велики корак и промјену каријере”, додала је.

Истраживање компаније "Бенсонс фор Бедс" такође је открило да је 28 одсто Британаца заспало на послу када то није требало, а главни разлози за то били су досада (33 одсто), нису се осјећали добро (30 процената) и претопла просторија (24 одсто).

Више од 14 сати тренинга "у кревету" добиће срећни кандидат како би развио своје знање и разумијевање спавања. Такође ће научити препознати окидаче који придоносе лошем сну и добре навике које би људи требали усвојити како би побољшали оптималне обрасце спавања.

(Независне)