Миличевић: Христово дјело нас учи како да будемо добри људи :: Semberija INFO ::

 

Миличевић: Христово дјело нас учи како да будемо добри људи



Његовој Светости Патријарху српском Порфирију, митрополитима, епископима,свештенству и монаштву Српске  православне цркве и свим вјерницима православне вјероисповјести чеситам празник Христовог рођења - Божић, са жељом да најрадоснији хришћански празник свима унесе мир и спокој у све наше домове, дарује нас благошћу и мудрошћу и да у наредним годинама славимо сјећају се Христовог учења и његовог пута, истакао је др Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке.

„Данас је у сваком српском дому весело, како треба да буде сваке године. Нека Божићни дух благости и доброте остане у нашим домаћинствима читаве године. Његујмо хришћанску врлину праштања као нашу звијезду водиљу јер како нас Христос учи, сви људи и јесу браћа међу собом“, казао је Миличевић.

“И ове године на најрадоснији хришћански празник Божић, наше мисли су уз нашу браћу на Косову и Метохији, који већ годинама носе терет страдања али не посустају и не предају се. Нека дух Божића освијетли свако српско домаћинство на Косову и Метохији и да им снаге да издрже све недаће на часном Христовом путу“, поручио је Миличевић у честитци.

„Нема дана, без очињег вида, нити праве славе без Божића, ријечи су великог Петра II Петровић Његоша. Зато, браћо и сестре, славите Божић и данас и сваки дан у години и радујте се животу који нам је намјенио Христос, остављајуће своје учење као знакове поред пута како бити добар хришћанин, како бити добар човјек“, поручује се у Миличевићевој честитци уз древни витлејемски поздрав радости и мира Мир Божији, Христос се роди!


СДС - Сектор за политику и медије