Широм БиХ вечерас се чека Нова година на градским трговима :: Semberija INFO ::

 

Широм БиХ вечерас се чека Нова година на градским трговима


Извор: Агенције (С. Т.)

Широм Босне и Херцегоцине вечерас ће се на градским трговима дочекати Нова година. Бројни градови, попут Сарајева и Мостара, крцати су гостима и смјештајних капацитета готово да више нема већ данима.

Новогодишња прослава у Сарајеву почиње концертом Сарајевске филхармоније у Народном позоришту у 19:30, док ће дефинитивно спектакл услиједити у Титовој улици, гдје од 21 сат почиње програм „Сарајевска прича“, гдје ће наступити Лака, Бомбај Штампа, Забрањено Пушење и Црвена Јабука.

У Мостару ће испраћај старе године кренути у 20 сати, када ће атмосферу почети загријавати Ди џеј Мејер. У наставку ће посјетитеље репертоаром састављеним од највећих хитова забављати млада и све популарнија пјевачица Антонија Черкез. А Мостарце и њихове бројне госте, из цијеле регије ће, у Нову годину увести Жељко Јоксимовић.

Зеницу је синоћ погодио земљотрес, али грађани овог града и гости из дијаспоре те других бх. градова с нестрпљењем очекују новогодишњу ноћ. У Нову годину би спектакуларним концертом требала увести Марија Шерифовић којој ће ово бити уједно и њен први наступ након објаве новог албума.

Грађанке и грађани Тузле, као и сви посјетиоци који су одлучили провести празнике у Тузли, имат ће прилику уживати у незаборавној атмосфери новогодишње ноћи и дочеку Нове године на Тргу слободе у Тузли. У Нову 2024. годину увест ће их легендарни Бајага и Инструктори.

Грађане Бање Луке, али и све туристе у овом граду у Нову годину увест ће Жељко Самарџић, док ће првог дана 2024. године на Тргу крајине пјевати Лепа Брена.