Србија дочекује хероје: Ево када кошаркаши долазе на балкон :: Semberija INFO ::

 

Србија дочекује хероје: Ево када кошаркаши долазе на балкон


БЕОГРАД - Кошаркашка репрезентација Србије у понедjељак увече је слетјела у Београд из Маниле након освојеног сребра на Свјетском првенству.

Орлови су поражени од Њемачке у борби за трофеј, али читава експедиција која је боравила на Филипинима може да буде поносна на урађено у протеклих неколико недјеља.

Град Београд организовао је дочек за хероје на балкону градске Скупштине, а познато је и када ће се кошаркашка репрезентација изаћи на чувену терасу. Предсједник Србије, Александар Вучић, примиће кошаркаше у 19 часова, а сат времена касније у 20 часова репрезентативци ће изаћи на балкон, пише Курир.

Они су у понедјељак касно увече слетјели у Београд и већ на аеродрому су имали мањи дочек пошто је неколико стотина навијача одлучило да их поздрави. Нема сумње да су, након изузетно напорног лета које је стигло послије напорних сезона у клубовима, жељни одмора, међутим излазак на балкон је сан сваког спортисте, па им још мало обавеза неће тешко пасти.

Подсјетимо, Србија је према прогнозама кладионица била један од фаворита прије него што су постали познати састави свих екипа.

Након што су бројни кошаркаши отказали учешће на Мундобаскету, шансе Орлова да се нађу у завршници процијењене су као мале, али упркос томе, кошаркаши Србије играли су на високом нивоу и до самог краја били су у великој борби за злато.


Глас Српске