Гужве на граничним прелазима у Босни и Херцеговини, чека се до 30 минута :: Semberija INFO ::

 

Гужве на граничним прелазима у Босни и Херцеговини, чека се до 30 минута


Стање на путевима 06.08.2023. у 07.05 сати

Дуга су задржавања на излазу из Босне и Херцеговине на граничним прелазима Изачић, Велика Кладуша, Делеуша, Доња Градина и Градишка. На осталим граничним прелазима промет путничких возила повремено је појачан, а задржавања су за сада до 30 минута.

Бројне су дионице са актуелним радовима, те из БИХАМК-а препоручују возачима да планирају своје путовање у складу са очекиваним застојима.

Због радова на дионици регионалног пута Брчко-Церик (Буквичко брдо), саобраћај је обустављен и преусмјерен на алтернативне правце (М-1.8 Церик-Лончари-Брчко, за путничка возила Доња Скакава-Улице-Витановићи).

Спорије, због радова, током дана саобраћа се на магистралним путевима: Бихаћ-Каменица, Ступ-Блажуј, Кисељак-Бусовача, Травник-Витез, на улазу у Бугојно (из смјера Ростова), Хаџиће и Кладањ (из смјера Олова).

Због слијегања цесте на улазу у Винац, из смјера Доњег Вакуфа (М-5/16 Доњи Вакуф-Јајце) у функцији је само једна трака, а брзина је ограничена на 20 км/х.

На дионици регионалног пута од мјеста Равно према магистралном путу љубиње-Требиње (М-6), саобраћај је обустављен и преусмјерен на алтернативне правце.


БХРТ