ПРОТЕСТ ОПОЗИЦИЈЕ ПОЛИТИЧКА ФАРСА КЛУБ СНСД ТВРДИ ДА НЕ ПОСТОЈИ ШАНСА ДА СТРУЈА ПОСКУПИ :: Semberija INFO ::

 

ПРОТЕСТ ОПОЗИЦИЈЕ ПОЛИТИЧКА ФАРСА КЛУБ СНСД ТВРДИ ДА НЕ ПОСТОЈИ ШАНСА ДА СТРУЈА ПОСКУПИ


Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija
Клуб СНСД у Народној скупштини Републике Српске поручио је да је најављени протест опозиције због поскупљења цијене електричне енергије обична политичка фарса.

На основу информација из “Електропривреде Републике Српске”, не постоји ни промил шансе да ће бити поскупљења струје. Анализирају се процеси, али у овом тренутку не постоји шанса да цијена електричне енергије за домаћинства буде повећана.

– Опозиција не може да смисли ништа шест мјесеци, па се служе лажима по инструкцијама својих ментора – поручују из Клуба СНСД.

Они поручују такође да ниједно зависно предузеће у електропривреди није поднијело захтјев за повећање струје.
Анализираће се систем из Србије, тј. постојање тарифних група потрошача, али то не значи да ће струја поскупјети, поручују из СНСД.

Грађани могу да буду мирни и нема потребе да излазе на протест, а Клуб СНСД јавно позива представнике опозиције у Савјету министара у техничком мандату да се барем потруде да одблокирају средства електропреноса који припадају Републици Српској, као и средства мобилних оператера и средства УИО.

Предсједник Клуба СНСД у НСРС, Игор Жунић, прокоментарисао је и Станићеве увреде на рачун Зоре Видовић и поручио да појединци узимају себи за право да увриједе једну жену, функционера и треба добро да размисле шта јавност мисли о њима.

(АТВ)