У Шамцу лишен слободе двадесетосмогодишњак из Градачца: Пронађена дрога :: Semberija INFO ::

 

У Шамцу лишен слободе двадесетосмогодишњак из Градачца: Пронађена дрога


Полицијски службеници Полицијске станице Шамац, 28. августа, лишили су слободе лице иницијала Е.П. из Градачца, због сумње да је починио кривично дјело „омогућавање уживања опојних дрога“.

Полицијски службеници су, предузимајући активности усмјерене на спречавање кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога, извршили контролу и претрес лица Е. П. из Градачца и том приликом су код наведеног пронашли двије пвц кесице са садржајем прашкасте бијеле материје, која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „спид“, укупне бруто масе 1,33 грама.

У току криминалистичке обраде утврђено је да је Е.П. из Градачца, у ранијем периоду омогућавао и стављао на располагање опојне дроге  и другим лицима са подручја Шамца и том  приликом је код лица иницијала М.В. из Шамца, пронађено и одузето још  0,36 грама опојне дроге „спид“.

О свему  је обавјештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој, а након комплетирања и документовања предмета, слиједи  подношење  извјештаја за кривично дјело „Омогућавање уживања опојних дрога“ против лица иницијала Е.П. из Градачца, потврђено је из полиције.