ТРОГОДИШЊА ДЈЕВОЈЧИЦА ИЗ ПРИЈЕДОРА ОБОЉЕЛА ОД ТЕШКЕ БОЛЕСТИ, РОДИТЕЉИМА ХИТНО ПОТРЕБНА ПОМОЋ :: Semberija INFO ::

 

ТРОГОДИШЊА ДЈЕВОЈЧИЦА ИЗ ПРИЈЕДОРА ОБОЉЕЛА ОД ТЕШКЕ БОЛЕСТИ, РОДИТЕЉИМА ХИТНО ПОТРЕБНА ПОМОЋ


Милица Јеличић, трогодишња је дјевојчица из Љескара надомак Приједора којој је дјетињство отела опака болест: Тумор на кичменој мождини. Скромни, вриједни и радни родитељи кренули су у борбу за живот своје кћеркице, понекад на дневницу, понекад на позајмицу, а неријетку уз помоћ комшија куповали су лијекове за болесно дијете.
 
Међутим, како невоља никада не иде сама, Милица је пребачена у Београд на Клинику за мајку и дијете, прича Маријана Јеличић за Приједор24.цом, мајка трогодишње дјевојчице, те додаје да Милица сада мора примити осам терапија, потом ићи на трансплатацију коштане сржи, затим на врло агресивне терапије, зрачење и потом имуно терапије.



Али да несрећа буде још веће наставак ионако скупог лијечења у иностранству ће родитеље коштати и до немалих 200 000 евра.

– Они живе скромно, раде на дневницу, ми смо им недавно помогли око набавке лијекова, такви су: једноставни, добри и скромни, прича једна комшиница породице Јеличић.

Вријеме је да се на свим порталима зачује вапај несрећних родитеља, те да им сви притекнемо у помоћ, колико можемо. Свака марка је добродошла.

Све ваше донације можете уплатити на број рачуна: 5722660000607044
(Маријана Јеличић, мајка 065 307 070 – Вибер)
 
Приједор24.цом