САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА: Измијењен режим саобраћаја у Бијељини :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА: Измијењен режим саобраћаја у Бијељини


 У циљу безбједног одржавања Дана српског јединства, слободе и националне заставе, на подручју града Бијељина, обавјештавамо грађане да ће у  четвртак, 15. септембра 2022. године у периоду од 8  до 9 часова и од 11 часова и 30 минута до 13 часова магистрални пут М1 115 Гранични прелаз Рача - ФИС-крак обилазнице до скретања за Велику Обарску бити затворен. 

На подручју града Бијељина, ради успјешно реализовања планираних безбједносних мјера 15.09.2022. године  у времену од 6 до 17  часова биће затворене сљедеће улице: Змај Јовина, Николе Тесле, Вука Караџића, Књегиње Милице, Жртава фашистичког терора, Потпоручника Смајића, Карађорђева улица до раскрснице са улицом Кнеза Милоша, Меше Селимовића до Аутобуске станице (до крака према улици Карађорђева), улица Гаврила Принципа до улице Николе Тесле до раскрснице са улицом Нушићева и Доситеја Обрадовића. Напоменули би, да сви пословни субјекти који се налазе у горе наведеним улицама неће радити у периоду од 6 до 16 часова.

Надаље, у  периоду од 10 до 14 часова и 30 минута биће затворене улице Раје Бањичића и Милоша Обилића. 
Молимо грађане за стрпљење и разумијевање, као и да поштују наредбе полицијских службеника с обзиром да се ради о обиљежавању историјског догађаја од интереса за Републику Српску и град Бијељина'', наведено је у саопштењу за јавност Полицијске управе Бијељина.