Велика подршка РСС у Братунцу, ускоро свечано отварање канцеларија :: Semberija INFO ::

 

Велика подршка РСС у Братунцу, ускоро свечано отварање канцеларија


Општинском одбору Републичке странке Српске /РСС/ у Братунцу за само два мјесеца постојања прикључило се неколико стотина становника ове регије, а предсједник Одбора Миљан Мичић најавио је да ће ускоро бити уприличено и званично отварање канцеларија.
 
- Веома смо задовољни не само бројем чланова који нам се свакодневно придружују, него и квалитетом кадра који смо успјели да окупимо. Пред РСС је будућност и важно је да имамо људе који су способни да преузму одговорне друштвене функције. Народ је препознао нашу озбиљност на политичкој сцени, а на нама је да останемо досљедни – рекао је Мичић.


 
Он је навео да се канцеларије РСС налазе у Улици Светог Саве 222 у Братунцу, а да би свечано отварање требало да буде организовано наредног мјесеца.
 
- Ових дана припремамо ангажман за особу која ће бити стално запослена у просторијама странке током радне седмице, како бисмо правовремено одговорили на сва питања и захтјеве грађана. Када је ријеч о унутарстраначкој структури, формиран је Извршни одбор Општинског одбора РСС Братунац који ће у наредном периоду доносити све важне одлуке које нас очекују – истакао је предсједник ОО РСС Братунац Миљан Мичић.
 
Сви који желе да се придруже Републичкој странци Српске у Братунцу, осим он-лајн учлањења путем веб-сајта www.rssrpske.ba, могу то да учине и позивом на бројеве телефона 066/164-199 и 065/381-023.
 
РСС