Василије Перић одговара на оптужбе: Боже праштај им, сметају им и мртви! :: Semberija INFO ::

 

Василије Перић одговара на оптужбе: Боже праштај им, сметају им и мртви!


За Семберија инфо: Младен Василић

Наш народ има једну реченицу која савршено описује манипулатора: "... у стању је да гази и преко мртвих."

Овако одговара на оптужбе политичких противника начелник општине  Угљевик Василије Перић који каже да они и у буквалном смислу газе преко мртвих.

Након отпужби од стране једног одборника из Социјалистичке партије који каже да није извршена ексхумација посмртних остатака на гробљу у Саријама ради ширења Површинског копа Угљевик, а који је изнио гнусну лаж да је само  папирима спроведена јавна набавка Перић га оцјењује као емоционалног манипулатора.

-Спомињући мртве Радовановић је посегао за до сада невиђеним јавним дискурсом на простору наше општине што говори да је управо он емоционални манипулатор који се игра се осјећањима породица покојника-рекао је Перић.
 
Перић је нагласио да би много тога могао да каже на рачун ових који шире такве лаже али да се максимално као православац уздржава тешких ријечи посебно у ове дане поста поручујући на крају да би најбоље за њих било рећи само-Праштај им Боже, не знају шта раде.

Као што у народу позната пословица "Ако коза лаже рог не лаже" говори и чињеница да  најпозванија да посвједочи да ли је и колико људи ексхумирано, здравствени инспектор општине Угљевик Петра Гајић, тврди и потркепљује доказима да је свако гробно мјесто предвиђено за ексхумацију и  ексхумирано. Гајић је заједно са члановима породице покојника присуствовала свакој ексхумацији што може поткрепити личним и материјалним доказима.

Она наводи да су ово у најмању руку гнусне лажи, и нека је Бог у помоћи онима који се баве изношењем овако морбидних неистина.