ЛИШЕН СЛОБОДЕ ЗБОГ КРИВИЧНОГ ДЈЕЛА „ НАСИЛНИЧКО ПОНАШАЊЕ“ :: Semberija INFO ::

 

ЛИШЕН СЛОБОДЕ ЗБОГ КРИВИЧНОГ ДЈЕЛА „ НАСИЛНИЧКО ПОНАШАЊЕ“


Foto
Полицијски службеници Полицијске станице Шамац, 18.04.2022. године  лишили су слободе лице Г.К.због постојања основа сумње да је починио кривично дјело                                                       „ Насилничко понашање“.
 
Наиме, истога дана Полицијска станица Шамац, запримила је пријаву,да је на парикингу правног лица у Шамцу, дошло до физичког обрачуна између два мушка лица.
 
По запримљеној пријави поступили су полицијски службеници, који су изашли на лице мјеста и потврдили наводе пријаве. Идентификацијом лица утврђено је да се ради о лицима  Г.К. и И.Ш.
 
Због  свог понашања у присуству полицијских службеника, те због постојања бојазни да ће наставити са вршењем кривичног дјела Г.К. је лишен слободе. Алкотестирањем лица, утврђено је да исти има 2,05 г/кг алкохола у организму.
 
О свему је обавјештен поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Добоју. Након документовања и комплетирања предмета надлежном тужилаштву следи извјештај због почињеног кривичног дјела „ Насилничко понашање“.