ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЈЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА :: Semberija INFO ::

 

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЈЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА


Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа и  Агенција за развој малих и средњих предузећа Града Бијељина, позивају све заинтересоване на презентацију 4. јавног позива за додјелу бесповратних средстава пословним субјектима који имају иновативне пословне идеје, производе или услуге које могу довести до смањења незапослености, повећања конкурентности и одрживог друштвено-економског развоја у БиХ. Максималан износ грант средстава доступан за „старт-ап“ износи до 10.000,00 ЕУР, а за микро, мала и средња предузећа до 250 запослених до 30.000,00 ЕУР, с тим да се мора обезбиједити и властито учешће у износу минимално од 50%.

Грант средства обезбијеђена су кроз "Ц2Ц“ (Challenge to Change) програм који проводе Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа и Сарајевска регионална развојна агенција СЕРДА, а финансијски подржава Шведска агенција за међународни развој и сарадњу – Сида/Амбасада Шведске у БиХ.

Презентација ће се одржати у сали Скупштине Града Бијељина (Трг Краља Петра Првог Карађорђевића) у сриједу  12. јуна 2019. године, са почетком у 11:00 часова.

Град Бијељина