ПОМОЗИТЕ НАЈМЛАЂИМ КАРДИОЛОШКИМ ПАЦИЈЕНТИМА НА УКЦ БАЊА ЛУКА :: Semberija INFO ::

 

ПОМОЗИТЕ НАЈМЛАЂИМ КАРДИОЛОШКИМ ПАЦИЈЕНТИМА НА УКЦ БАЊА ЛУКА


Foto
Како би побољшала услове за лијечење малишана, пацијената Клинике за дјечије болести и одјељења кардиологије на УКЦ Бања Лука, природна минерална вода Мг Мивела, у сарадњи с трговачким ланцем Тропиц и мојМаркет, покренула је хуманитарну акцију „За срца наших најдражих“.
 
Допринос овој акцији могу дати сви грађани који у поменутим маркетима купе било које паковање Мг Мивела воде, а дио новчаних средстава од продаје издвојит ће се за донацију УКЦ Бања Лука како би адекватније одговорили на све изазове које са собом носи лијечење кардиолошких обољења код дјеце.
 
Хуманитарна акција „За срца наших најдражих“ се спроводи у свим пословним јединицима трговачког ланца Тропиц и мојМаркет и траје до 21. априла 2022. године. Ово је још једна друштвено одговорна активност Мг Мивеле, која кроз хуманитарне и опште корисне пројекте намијењене осјетљивим категоријама друштва, с посебним акцентом на превенцију и лијечење кардиоваскуларних обољења, даје допринос заједници. 
 
„Срећни смо што покрећемо још једну хуману причу и позивамо грађане да се укључе у ову акцију  како бисмо прикупили што више средстава у донацијски фонд, а све за добробит дјеце и у сврху унапређења система здравствене заштите најмлађих кардиолошких пацијената. Захваљујемо се нашем партнеру, компанији Тропиц, која је препознала значај ове акције и пружила јој своју подршку“, казала је Драгана Пузовић, директорка компаније Мг Мивела.
 
Задовољство због учешћа у овом пројекту изразила је и Александра Марковић, портпарол трговачког ланца Тропиц и мојМаркет: „Изразита важност ове акције огледа се у циљној групи ка којој ће донација бити усмјерена, а то су најмлађи пацијенти на УКЦ Бања Лука. Наша компанија је и сама реализовала пројекте који су били оријентисани ка најмлађој популацији те нас, стога, радује чињеница да и други велики брендови препознају потребу за пројектима ове врсте.“