ШИЈАНОВ СИН УХАПШЕН У ЗВОРНИКУ :: Semberija INFO ::

 

ШИЈАНОВ СИН УХАПШЕН У ЗВОРНИКУ


- Вукашин Шијан и Марко В., оба из Београда, ухапшени су због сумње да су у суботу учествовали у пуцњави на Аутокоманди у Београду, потврђено је "Гласу Српске".

Према ријечима извора блиског истрази они су пребачени у екстрадациони притвор, те ће бити испоручени Србији.
Подсјећамо да је у пуцњави, која се догодила испред једне кафане, рањен М. К. (20), а свему је, претходила свађа око дјевојке.

– Сви су били пијани и вјероватно је и алкохол кумовао инциденту. Чули смо да су ти момци у једном тренутку почели нешто да добацују дјевојци. Да ли су били непристојни или се њој и њеном момку једноставно није допало то што им се обраћају, углавном почела је прво свађа, а потом и туча – испричали су очевици догађаја, те објаснили да је један од момака тада извукао пиштољ и пуцао у М. К. који је погођен у ногу, а нападачи су тада почели да трче ка оближњој пумпи гдје су сјели у такси и одвезли се са мјеста догађаја.

Према непотврђеним информацијама, Вукашин Шијан је син вође сурчинског клана Зорана Шијана којег је добио у другом браку са комшиницом, која је уједно била и пријатељица његове тадашње жене, пјевачице Гоце Божиновске.

(Глас Српске)