НЕКТАР ПИВО УЗ ФК БОРАЦ :: Semberija INFO ::

 

НЕКТАР ПИВО УЗ ФК БОРАЦ


Foto
Бањалука, 23.02.2022. године - Бањалучка пивара је потписала уговор о наставку сарадње са ФК Борац Бањалука, која је озваничена у сриједу, 23. фебруара на Градском стадиону у Бањалуци.
 
Тим поводом утиске су изнијели подпредсједник ФК Борац Бањалука, господин Богољуб Зељковић и директор Бањалучке пиваре  Илија Шетка.
 
“Као страствени љубитељ фудбала, срећан сам што смо данас овдје на Градском стадиону у Бањалуци. Бањалучка пивара наставља сарадњу са нашим дугогодишњим пријатељима из ФК Борац. Двије ствари које се вежу за Бањалуку су  “Нектар пиво” и “Борац”, тако да нема лепшег споја за промоцију града и спорта широм наше земље, а и шире. ФК Борац је фудбалски шампион БиХ, а Нектар је најпродаваније пиво у земљи. Жеља нам је да наредних година освојимо пехаре и пивопије и на међународним такмичењима тј. тржиштима,” изјавио је Илија Шетка, директор Бањалучке пиваре.
 
У Клубу истичу да је наставак сарадње са Бањалучком пиваром на обострано задовољство.
 
„Са великим задовољством настављамо дугогодишњу сарадњу са Бањалучком пиваром. ФК Борац, Бањалучка пивара и Нектар пиво важе за препознатљиве симболе Бањалуке, не само на овим просторима него и шире. Радујемо се што ћемо и наредних година, корачати раме уз раме, и увјерени смо да ће и наредни период бити проткан новим побједама и успјесима, како нашег клуба тако и Бањалучке пиваре,“ поручио је Богољуб Зељковић,  потпредсједник ФК Борац.
 
Бањалучка пивара и ФК Борац, у наредном периоду,  наставиће да заједничким дјеловањем раде на унапријеђењу рада Клуба и на промоцији фудбала у циљу укључивања младих да се више баве овим спортом.