Говедарица: Црне листе СНСД-а у фази реализације :: Semberija INFO ::

 

Говедарица: Црне листе СНСД-а у фази реализације


Информације које су се појавиле у медијима да Савјет за заштиту уставног поретка Републике Српске прави спискове неподобних које проглашава непријатељима Српске, средство је путем којег режим настоји да се обрачуна са политичким неистомишљеницима користећи полуге власти, рекао је предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица.
 
„Изјаве Милорада Додика изречене у Банском двору о црним књигама у које ће уписивати све оне који другачије размишљају одавно су дошле у фазу реализације.  Поразно је што за овај прљав посао режим користи институције Републике Српске. Циљ је пријетњама и страхом неутралисати све оне који говоре истину и не желе да се повинују“ – истакао је Говедарица.
 
Предсједник СДС-а је нагласио да га никакве пријетње и црне листе владајућег режима неће зауставити да говори истину и бори се против пропалих политика и људи који су ојадили српски народ, а сада још желе да сију страх.
 
„Желим да им поручим да сам спреман за политичку борбу а да су њихове црне листе и пристисци само додатни мотив за још одлучније дјеловање“ – казао је Говедарица.
 
Говедарица је истакао да СНСД као наследник комунистичког режима користи исте оне методе завођења терора и једноумља какве су користили Брозови начелници тајних служби у борби са критичарима партије и рада партијских првака.
 
„Мој отац је био прогоњен у прошлом режиму због другачијег мишљења па ме не чуди што данас наследници који баштине наслеђе из тог времена желе и мене да прогоне по истом основу“ – закључио је Говедарица.
 
 
SDS - Сектор за   политику и медије