ТРБ ОСВАЈА НОВА ТРЖИШТА :: Semberija INFO ::

 

ТРБ ОСВАЈА НОВА ТРЖИШТА


Након дјелимичне стабилизације свјетског тржишта, од 29. новембра до 2. децембра одржава се једна од најважнијих манифестација на свјетском нивоу у намјенској индустрији  - Сајам ЕДЕX у Каиру, Египат. На сајму ће учествовати  више од 400 излагача и биће представљена најсавременија достигнућа из ове области. 

Компанија Технички ремонт Братунац /ТРБ/ на овом сајму представиће цијели свој производни програм, са фокусом на  мултифункционално возило „Деспот“,  што ће бити и прва званична промоција „Деспота“ ван граница Републике Српске, односно БиХ  и Србије.



У Каиру ће бити представљени и полуаутоматски пиштољ „РС 9 Вампир“, упаљачи за војну намјену, као и низ услуга које пружамо. 

Египат представља веома важно тржиште за ТРБ који у тој земљи већ неколико година послује и има више реализованих уговора, а са циљем унапређења и проширења постојеће, нове пословне сарадње И мреже клијената. 
Овај сајам је трећи наступ ТРБ-а на свјетском нивоу током 2021. године, захваљујући којима смо постигли веома препознатљив имиџ и позиционирали се на свјетској мапи. 

ТРБ ће на овој значајној сајамској манифестацији представити своје производе и услуге на простору од 170 метара квадратних.


​ТРБ