НЕКА НАША ДЈЕЦА ЗАВОЛЕ МУЗИКУ :: Semberija INFO ::

 

НЕКА НАША ДЈЕЦА ЗАВОЛЕ МУЗИКУ


Музичко-едукативни центар "БАНјА ЛУКА" основан је од стране групе најнаграђиванијих музичких педагога млађе генерације у БиХ, а са циљем едукације и унапређења раног музичког образовања и вјештина код дјеце школског и предшколског узраста. Центар ускоро отвара своја врата и у Бијељини.

Вишеструко награђивани наставни кадар признат је и препознатљив по изузетној посвећености сваком дјетету и модерним методама рада које подразумијевају прилагођавање наставног програма могућностима и интересовању сваког дјетета понаособ. 

-Са нама учење музике није оптерећење и напорно искуство, већ уживање и лични развој. Овакав приступ у раду са дјецом годинама уназад доноси фантастичне резултате попут: више од 60 награда на различитим домаћим и међународним такмичењима, велики број јавних наступа и концерата, као и бројна гостовања наших полазника и наставног кадра у медијима. Наши програми увијек су употпуњени и заједничким посјетама концертима познатих умјетника, али и ваннаставним активностима и дружењима у природи“, поручују из Музичко-едукативног центра „Бања Лука“.

Најзначајнији програми које Центар организује су:

-ИНДИВИДУАЛНЕ ЕДУКАЦИЈЕ СВИРАЊА МУЗИЧКИХ ИНСТРУМЕНАТА за дјецу школског и предшколског узраста (клавир, виолина, гитара, сценско пјевање и остали инструменти) и

-ГРУПНЕ МУЗИЧКЕ РАДИОНИЦЕ-ИГРАОНИЦЕ ЗА ДЈЕЦУ предшколског узраста: развојни пут ритма, говора и слуха у групној настави од 2,5 до 3,5 (4) и од 4 до 6 година.


Маркетинг