Сунчици треба помоћ :: Semberija INFO ::

 

Сунчици треба помоћ


Како наводи мајка Сунчице Тадић, њеној деветогодишњој кћерки Сунчици, која има низ проблема и дијагноза и стога пије више од десет врста лијекова, неопходна је помоћ за лијечење,  Сунчица је од прошле године 90 посто времена провела у болници. 

- Од почетка године смо биле хоспитализоване седам пута, гдје су покушавали да установе шта се дешава са њеном организму. Ову годину дана нисам била у могућности ни да радим, јер је њој потребна њега 24 сата, а при том сам самохрана мајка. Живимо као подстанари од социјалне помоћи која износи 190 КМ.  Због те тешке ситуације и лоших услова који нас прате, Сунчица је постала и хроночино анемична. Много је лијекове које сами морамо куповати, као и дефектолошке третмане које, такође, плаћамо сами. Задњи налаз МР је показао озбиљне промјене на мозгу, те смо проморани да закажемо прегледе у Београду.

- Из тог разлога сам приморана, да овим путем, потражим помоћ добрих људи како би Сунчица наставила лијечење. Контакт телефон за помоћ је 065242127, а они који могу да помогну могу средства да уплате на жиро рачун код НЛБ банке Бањалука, на име Тадић Весна број рачуна је 5620998161391926’’, појашњава Сунчицина мајка Милица.