Трамп одржао први митинг након напуштања Бијеле куће :: Semberija INFO ::

 

Трамп одржао први митинг након напуштања Бијеле куће


Фото - Анадолија
Бивши предсједник Сједињених Америчких Држава (САД) Доналд Трамп одржао је први митинг након што је напустио Бијелу кућу, а окупљеним је поновио раније тврдње како је с функције смијењен изборном преваром, јавља Анадолија.

Трамп је на митингу у Веллингтону у савезној америчкој држави Охајо оштро критиковао америчког предсједника Джоа Бајдена и његову Демократску странку.

"Два пута смо побиједили на изборима. Могуће је да ћемо их морати побиједити и трећи пут. Могуће је", казао је Трумп.

Више од 60 покренутих судских поступака у САД-у одбацило је тврдње Трампове Републиканске странке о превари бирача на новембарским предсједничким изборима, а те тврдње су одбачене и процјенама Министарства правосуђа САД-а.

Бивши амерички предсједник Трамп даље је казао да је значајно порастао број имиграната који су стигли у САД и да Бајденова администрација нема појма о њиховом идентитету.

Трамп је такође оптужио свог насљедника у Бијелој кући да се поклонио Кини, а његов наступ на глобалној сцени назвао је срамотом.

Иако није прецизирао хоће ли се поново кандидовати за предсједника, Трамп је казао да би Републиканска странка могла добити већину у оба дома Конгреса на изборима који ће бити одржани сљедеће године.

"Вратићемо Представнички дом, вратићемо Сенат и вратићемо Америку и то ћемо учинити ускоро", поручио је Трамп.

​Анадолија / Независне