Шаровић честитао Вучићу: И данас су народни просперитет, напредак и слобода вриједности којима се водимо :: Semberija INFO ::

 

Шаровић честитао Вучићу: И данас су народни просперитет, напредак и слобода вриједности којима се водимо


Изазови који данас стоје пред Србијом су другачији од оних у деветнаестом вијеку, али народни просперитет, напредак и слобода врхунске су вриједности којима се и данас води српски народ – стоји у честитци предсједника СДС-а Мирка Шаровића упућеној Александру Вучићу, предсједнику Србије.
 
„На дан када Србија слави празник обнове своје државности и уставности у име Српске демократске странке и у своје лично име, желим да Вама и свим грађанима Републике Србије честитам Дан државности уз најсрдачније честитке“ – стоји у Шаровићевој честитци.
 
Предсједник СДС-а истиче да данас на празник када Србија памти и празнује подвиге својих предака, истичемо да њихово завјештање траје у мислима будућих покољења.
 
„Вјерујемо да ће Србија бити још снажнија и стабилнија у годинама пред нама. Таква Србија је неопходна Републици Српској, Босни и Херцеговини али и читавом региону.  Још једном желим да Вама и свим грађанима Србије пожелим срећан 15. фебруар, Дан државности Републике Србије“ – закључио је Шаровић.
 
 СДС - Сектор за политику и медије