Полицијска управа Бијељина. Сервисне информације за протекла 24 часа :: Semberija INFO ::

 

Полицијска управа Бијељина. Сервисне информације за протекла 24 часа


Сервисна информација Полицијске управе  Бијељина зa 14.02.2021. године
 
На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина у протекла 24 часа  евидентирнo је једно кривично дјело, једно нарушавање јавног реда и мира и три саобраћајне незгоде од чега су двије са последицама по лице.
 
Полицијска станица Бијељина, 14.02.2021. године од стране власника правног лица из Бијељине, запримила је пријаву, да је из магацинских просторија правног лица  отуђено више разних  предмета, веће материјалне вредности. Од стране полицијских службеника извршен је увиђај лица мјеста. Обавјештено је надлежно тужилаштво. У току је истрага на расвјетљавању кривичног дјела ''Тешка крађа''.
 
На магистралном  путу Бијељина-Тузла у мјесту Сухо Поље, 14.02.2021. године око 22,00 часа догодила се саобраћајна незгода са тешким  тјелесним повредама. У незгоди су учествовали аутомобил ''Голф''  управљало лице  Р.А. који  је задобио тешке тјелесне повреде задржан је у МЦ Бијељина на лијечењу и аутомобил ''Шкода'' којим је управљала Р.Ј. са којом су се у возилу налазила њена малодобна дјеца и сво троје су задобили тјелесне повреде о чијем степену се љекари нису изјаснили. Од стране полицијских службеника извршен је увиђај.
 
 
ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА
Александра Марић