ЗЛАТКО ЈОВИЋ, ТАЛЕНТОВАНИ МЛАДИ МУЗИЧАР ИЗ БИЈЕЉИНЕ - Музика је моја љубав и животно опредјељење и то је мој план А :: Semberija INFO ::

 

ЗЛАТКО ЈОВИЋ, ТАЛЕНТОВАНИ МЛАДИ МУЗИЧАР ИЗ БИЈЕЉИНЕ - Музика је моја љубав и животно опредјељење и то је мој план А


Златко Јовић, талентовани млади музичар и члан бијељинског бенда ,,ПЛАН Б” , Љубав према музици гаји још од раног дјетинства
 
Како је за портал ,,Семберија инфо’’ рекао млади музичар, музика је његова љубав од малих ногу.
 
-Учитељица је већ у ранијем добу примијетила таленат за музику и пјевање. Након тога сам кренуо у школски хор и то ми се свидјело. Међутим, живот и даље школовање  су ме одвели на неку другу страну. У међувремену увијек сам пјевушио, док нисам сасвим случајно у деветнаестој години упознао једног момка, који је желио да свира и тако су кренуле наше заједничке вјежбе, па онда и прве свирке”, каже Златко Јовић.
 
Свој раскошни таленат, Златко је имао прилку да покаже и у популарном музичком такмичењу ,,Звезде Гранда”.
 

-Било је то јако занимљиво и лијепо искуство за мене. Стекао сам много пријатеља, задовољан сам, чак, и са мојим пласманом, јер ми је такав наступ био први пут, али, дефинитивно, ћу се поново опробати у тим водама”, истакао је овај младић за ,,Семберија инфо”.

Бенд са којим сада наступа формиран је прије четири године.



-Бенд ,,ПЛАН Б” тренутно броји четири члана. Што се тиче нашег репертоара,  свирамо све што је лијепо за ухо или што бисмо ми рекли, све што милује душу и прија људима. Захвални смо и  публици што нас је лијепо прихватила, јер свирамо три-четири пута седмично и иде све како треба, Богу хвала”, каже Златко и додаје да га радује што је у Бијељини све више бендова.
 
-Драго нам је што имамо све више колега у нашој дивној Бијељини. Не сматрамо никога као конкуренцију, јер сви се ми бавимо послом који служи да усрећи народ и пружи лијепу и опуштајућу емоцију у неком датом тренутку” истакао је Златко.

За њега је музика, како каже, живот, али и професионално животно опредјељење.
 

-Музика је живот, начин како неко живи и гледа ствари у животу. Са музиком је све лакше. Мислим да би свијет без музике био тотално празан. Музика ће, дефинитивно, остати моје животно опредељење, јер приступам овом послу и овом занимању, са чистом емоцијом. Једноставно, волим ово што радим и не могу себе да замислим да радим нешто друго’’, каже за крај разговора за портал ,,Семберија инфо'' Златко Јовић.      

(Семберија инфо)