БЕРНИ ЕКЛСТОН ДОБИО СИНА У 90. ГОДИНИ :: Semberija INFO ::

 

БЕРНИ ЕКЛСТОН ДОБИО СИНА У 90. ГОДИНИ


Шеф Формуле 1 Берни Еклстон добио је четврто дијете, то му је након три кћери први син.
 
Најважнији човјек набржег циркуса на свијету у октобру мјесецу напуниће 90 година, а четврто дијете му је родила 46 година млађа супруга Фабиана Флоси. Дјечака су назвали Ејс, што у преводу на наш језик значи Ас. 
 
Назвали смо сина Ејс, тако сам поносан, рекао је Берни за швајцарски дневни лист Блик.  Име иначе потиче из латинскопг језика, а на том језику значи ,,један“ и ,,експерт“.
 
Иначе, пар је током трудноће Фабиане Флоси био у самоизолацији у свом дому у Сао Паолу, гдје су се склонили од корона вируса.
 
Иза овог ексцентричног бизнисмена који је, према процјенама британских медија, „тежак“ више од двије и по милијарде фунти, налазе се већ два брака. Прво се оженио с Ајви Бамфорд, затим се вјенчао с хрватском манекенком Славицом Радић, а од 2012. године у браку је с директорицом маркетинга Фабианом Флоси.
 
Најстарија кћи Дебора има 65 година и рођена је у браку с Ајви Бамфорд, док су 35-годишња Петра и 31-годишња Тамара рођене у браку с Хрватицом Славицом Радић.
 
Еклстон, који ће 28. октобра имати 90 година, ипак није најстарији отац на свијету. Рекорд држи индијски бивши рвач и пољопривредник Рамјит Рагхав који је постао отац с 96 година.  
 
Семберија инфо