ИСПОВИЈЕСТ ПЈЕВАЧИЦЕ КОЈА ПРКОСИ ГОДИНАМА :: Semberija INFO ::

 

ИСПОВИЈЕСТ ПЈЕВАЧИЦЕ КОЈА ПРКОСИ ГОДИНАМА


Foto: Rade Jokić/RAS Srbija
Неда Украден у искреној исповијести проговорила је о пластичној хирургији те истакла да никад није отишла под нож, већ да је њена љепота резултат дугогодишње његе, као и генетике.

– Немам у себи ни грам силикона. Постоји краљевски пилинг и третман који годинама практицирам сваких шест мјесеци. Чини ми се да ми он прија и да се резултат види – рекла је Неда па је додала да је, захваљујући генетици, од мајке наслиједила изражене јагодице тако да није било потребе ни за додавањем филера у лице.
Како је рекла, Бог јој је дао такву грађу и лице.

– Кад се само сјетим колико сам плакала због тога када сам била млађа, а сада сам пресрећна. Стално сам се жалила мами зашто ми је подарила округле образе умјесто да будем дугуљаста и мршава. Сад ми је драго што имам такве јагодице и такво лице па нисам морала ништа да пумпам нити да коригирам. Такође, и даље свакога јутра радим вјежбе и водим рачуна о свом тијелу, а не само о лицу – испричала је она.

Како је истакла, она је доказ да се и у позним годинама може изгледати младо и његовано. Иначе, у богатој каријери, дугој пет деценија, Неда је отпјевала многе хитове, али јој је једна пјесма, како каже, донијела највећу славу и новац.

– Пјесма “Зора је сванула” је моја најскупља пјесма свих времена. На њој сам зарадила највећи бакшиш, а и даље је тако – била је искрена Неда.

Пјевачица, која ове године пуни 70 година, промијени, како каже, за три дана три државе, ништа јој не пада тешко те и даље са истим жаром снима, пјева, наступа. На наступима и даље види више жена него мушкараца, што је посебно радује.

– Када од жена добијем комплимент, то није као кад мушкарац каже: “Што си добра риба.” Увијек је искренији, јер свака жена зна колико је тешко да се изгуби само три килограма, да се затегне рука, нога, направи фризура. И колико је тешко, заправо, изгледати лијепо и његовано, посебно ако узмемо у обзир темпо којим живимо – истиче Неда, која је недавно избацила и нову пјесму симболичног назива “Бомба”.

Како истиче, њена нова пјесма добра је провокација, а да ли себе доживљава као бомба, остаће тајна.
У новој години, каже, себи није пожељела новог мушкарца.

– Мени мушкарац није потребан да бих била срећна. Недавно сам читала интервју који је дала Шер. Питала ју је мама када ће наћи неког богатог мушкарца и када ће се удати, а ова јој је одговорила: “Мама, ја сам богати мушкарац”. Тако вам је и у мом случају. Не треба ми мушкарац ни због емоција ни због финансија. Довољна сам сама себи – рекла је кроз смијех Неда Украден.

(Курир)