НЕКА ТОКОМ ПРАЗНИКА СВИМА БУДЕ ТОПЛО ОКО СРЦА :: Semberija INFO ::

 

НЕКА ТОКОМ ПРАЗНИКА СВИМА БУДЕ ТОПЛО ОКО СРЦА


Често можемо чути, али се и увјерити да током овог периода године људи више бораве у кући, а ту су и приче како су за вријеме празника мање расположени. И стручњаци објашњавају да су таква стања неријетко узрокована наметнутим осјећајем „обавезе радовања“, али и самим тим што је крај године вријеме када сами себи, али и другима „испостављамо рачун“ шта све добро (ни)смо урадили у протеклих 365 дана.

Али, то је могуће промијенити. Потребно је само мало топлине. Мало топлине око срца. За себе и за друге.

Знате за ону комшиницу која живи сама, познајете некога ко ће и ове празнике дочекати тужан, недавно сте упознали некога ко вас је одушевио самим својим постојањем…  Управо је ово иделано вријеме да их подсјетите да нису сами, да их обрадујете и усрећите, или бар испричате свијету о њима.

И не, то не значи да морате припремати скупе, велике поклоне, понекад је довољна само топла ријеч. Топлота – седам слова која ће отворити свако срце, само када долазе уз искрене жеље и осмијех.

Назовите пријатеља с којим се одавно нисте чули, упитајте тету у продавници како је, насмијешите се случајном пролазнику; сваки мали знак пажње ће можда баш данас некога неописиво усрећити и унијети топлину у његов живот.

Скухајте кафу, и то ону најбољу с Елиxир потписом, позовите пријатеље на дружење и угријте срца једни другима.

Разговарајте о жељама и плановима, можда успијете учинити да неки снови постану стварност. Не заборавите да су пажња и лијепа ријеч бесплатне, а да могу направити огромна, задивљујућа чуда.

Стварајте чуда и будите чудо – оно које пружи руку, помогне, које не осуђује и које воли. Подијелите своју причу са другима, а позовите и њих да то ураде. Јер, свима нам, сложићете се, недостаје лијепих, најљепших прича, а ово празнично вријеме је иделано да говорећи о њима усрећимо једни друге!

За ваше Топло око срца приче смо обезбиједили и онлине простор, не само на нашој Фацебоок страници, већ и у посебној категорији на нашем блогу, како би биле и остале вјечне. Ваше је само да се сјетите неке ситуације или догађаја који су толико позитивни да ће некоме сигурно измамити осмијех на лице и подијелите их с другима.

То може бити неки случајан сусрет, нова љубав, одлазак на дуго прижељкиван пут, нечији долазак… било шта што чини да се осјећате топло око срца, а што ће учинити да се и други осјећају тако. Присјетите их се или нам их дојавите одмах кад се десе, слободно приложите и фотографију која ће дочарати атмосферу приче уз коју је свима Топло око срца, а за ауторе оних које изазову највише пажње смо припремили поклоне – прекрасне шољице и вашу омиљену кафу.

Предстојећи празници су управо постали још топлији, зар не?!

(елиxир.ба)