Стадо оваца у Грчкој појело 100 кг марихуане након поплава изазваних олујом :: Semberija INFO ::

 

Стадо оваца у Грчкој појело 100 кг марихуане након поплава изазваних олујом


АТИНА – Стадо оваца појело је 100 килограма марихуане из стакленика за производњу медицинског канабиса, док је покушавало да нађе свежу траву за јело након великих поплава изазваних олујом Данијел. Власник стакленика је рекао да је род већ био тешко погођен врућином и олујом Данијел, а овце су „обрстиле оно што је остало”, пише Скај њуз. „Не знам да ли да се смејем или плачем.

Имали смо талас врућине и изгубили смо доста усева. Имали смо поплаве, изгубили смо скоро све. А сад ово... Стадо је ушло у стакленик и појело шта је остало, не знам шта да кажем, искрено”, рекао је власник. Један пастир је приметио чудно понашање у стаду, али му није било јасно са чиме је то повезано, наводи Скај њуз.

Према писању британског листа, стадо је пасло на поплављеним равницама Тесалије у централној Грчкој пре него што је кренуло у стакленик у близини града Алмироса. Топлотни таласи, шумски пожари и велике поплаве погодиле су Грчку током лета, уништавајући многе области пољопривредног земљишта и остављајући преживелу стоку да се бори да нађе било шта за јело, преноси Танјуг.  


Политика