ДЕРМАМЕДИЦ: У САРАЈЕВУ 29. ОКТОБРА „НЕАУВИА ЕXПЕРИЕНЦЕ ДАY“ :: Semberija INFO ::

 

ДЕРМАМЕДИЦ: У САРАЈЕВУ 29. ОКТОБРА „НЕАУВИА ЕXПЕРИЕНЦЕ ДАY“


Дуго ишчекивани евент године "Неаувиа Еxпериенце Даy" који је веома заинтересовао научну јавност, а у стручној организацији др Марије Ристановић и њене ординације 'Дермамедиц", генералног заступника препарата престижног бренда Неаувиа на просторима БиХ, одржаће се 29. октобра у хотелу "Еуропа" у Сарајеву.
 
Овом приликом желимо да позовемо докторе медицине и стоматологије да се упознају са напредним Неаувиа холистичким приступом и јединственим протоколом који ће пацијентима омогућити природне и дуготрајне ефекте подмлађености након изведених естетских третмана. Позив је отворен за драге колеге из земље и региона са жељом да нам се придруже на овом ексклузивном догађају и тако остану у току са најсавременијим постигнућима на подручју естетске медицине. И то уз еминентног експерта, др Ернеста Ј. Переза из Мадрида, чувеног по изразито важним радовима, стандардима и нормама у естетској медицини и хирургији. 

Велико нам је задовољство што ће др Ернесто Ј. Перез који ће бити наш официјални предавач, поред гостујућих лекара из региона, представити колегама своје знање, умеће и искуство, док његову завидну биографију исписују различити пословни ангажмани као што су говорник на конгресима и симпозијумима, учесник на преко 200 едукација у области естетске медицине и ментор на обукама као што је примена Ботулинум тоxин - а,   дермалних филера, мезонити, ласера и електромедицинске технологије. Тренутно се налази на позицији медицинског директора клинике ФЕММ на Одељењу за естетску медицину и хирургију у Шпанији.


 
Изузетно нам је драго што ћемо бити домаћини овог, до сада највећег сусрета врхунских лекара у окружењу и искрено се радујемо заједничком учењу, раду и дружењу.
 
Др Марија Ристановић, Дермамедиц гроуп 
Адреса : Атинска 6 , Бијељина
Адреса : Хиландарска 38/1, Лукавица 
Контакт телефон: 065 / 388-732
Контакт телефон: 055 / 204-144 
Wеб:хттпс://дермамедицгроуп.ба/