БРАЧНИ ПАР ПРОНАШАО СКРИВЕНИ КОФЕР СА ХИЉАДАМА ДОЛАРА У ГОТОВИНИ :: Semberija INFO ::

 

БРАЧНИ ПАР ПРОНАШАО СКРИВЕНИ КОФЕР СА ХИЉАДАМА ДОЛАРА У ГОТОВИНИ


Foto: Ilustracija
Један брачни пар из Кливленда у Охају док је чистио кућу односно реновирао подрум пронашао је скривену кутију а у њој хиљаде долара у готовини.
 
Новац су пронашли у малим коферћићима скривеним у подруму, а у њима се налазило преко 44.846 америчких долара.
 
Неменовани мушкарац је пронашао два мала прашњава коферћића, на почетку је помислио да је можда наишао на колекцију спортских карата или других колекционарских предмета. На свом посту написао је:
 
“Изнио сам кофере напоље и зовнуо жену. Те јој рекао да има нешто унутра, али није тешко попут новчића или златних полуга. Ипак, можда се посрећи. Можда старе спортске картице.?”
 
Уместо спортских картица, мушкарац и његова жена ус пронашли у кутијама хиљаде долара у готовини.
 
Свака кутија је садржавала три пакета новчаница умотана у воштани папир те су биле обложене старим примјерком новина Кливленд Плејн Дилер од 25. марта 1951. године, пише Мирор.
 
Отварајући први кофер, супружници из Кливленда су били запрепашћени када су унутра пронашли укупно 23.000 долара.
 
Брачни пар је био у још већем шоку када су отворили други кофер и у њему пронашли још више скривеног новца! На крају ове “авантуре” с скривеним коферима пронашли су укупно 45.000 долара из оба мала коферчета!
 
И док би многи од нас узели новац за провод,  љетовања, аутомобил, мушкарац и његова жена су били далеко разумнији са својим малим и изненадним повећањем прихода.
 
Они ће пронађени новац уложити отплату хипотеке.

(Глас Српске)