ИСКОРИСТИТЕ ВАУЧЕРЕ, РОК ЈЕ ПРОДУЖЕН :: Semberija INFO ::

 

ИСКОРИСТИТЕ ВАУЧЕРЕ, РОК ЈЕ ПРОДУЖЕН


Како би се успорило ширење корона вируса и заштитило здравље свих нас, већ неко вријеме потребна су одређена ограничења путовања. У несвакидашњем времену које нас прати, размишљамо на којим дестинацијама, са својим најближим можемо провести како љетовање, тако и зимовање и како ,,паметно побиједити суморну слику коју корона осликава’’. Децембар и јануар, који са собом доносе новогодишње и божићне празнике, доносе и размишљања, управо, у вези са путовањем. У томе вам, свакако, може помоћи Туристичка агенција „Heppy Travel“ у Бијељини.
 
Најлакши начин да искористите погодности туристичких ваучера Министарства трговине и туризма Републике Српске је да изаберете један од фантастичних аранжмана агенције „Heppy Travel“. Из ове туристичке агенције подсјећају грађане да је до 31. децембра 2020. године продужен рок за кориштење права на поклон туристички ваучер у износу од 100 марака.

Ако већ тренутне околности не дозвољавају одлазак ван граница Републике Српске и БиХ, нема разлога да зиму не проведемо у најпријатнијим и најљепшим мјестима које наша земља има.

Ваучер, у вриједности од 100 КМ, можете искористити приликом резервације смјештаја у Републици Српској за бар двије ноћи. Такође, можете искористити и два ваучера за двије особе ако резервишете смјештај за бар три  ноћења. Боравак у мирном окружењу планина, посебно за породице, могао би бити идеална прилика да се тијело одмори, а душа задовољи. Такође, ваш избор за одмор и рекреацију у овим суморним данима може бити и бањски туризам. У овом броју Семберских новина представљамо вам неколико приједлога туристиче агеције „Heppy Travel“ гдје можете искористити свој поклон туристички ваучер.
 


Tоп дестинације

• Хајдучке воде – за два ноћења за двије особе доплата је: 60 КМ, у цијену урачунат полупансион, кориштење комплетног велнес и спа центра, вожња бициклом и коришћење тениског терена.

• Хотел Бистрица – специјална понуда - викенди у децембру: 3/6. децембар, 10/13. децембар и 17/20. децембар на бази три полупансиона, доплата за двије особе је 185 КМ, а на бази два полупансиона за двије особе је 90 КМ.

• Шумарска кућа Огњиште на бази полупансиона. За два полупансиона за двије особе је 82 КМ;

• Хотел Лавина – доплата за два полупансиона за двије особе је:од 302 КМ, у зависности од периода коришћења ваучера.

• Терме Озрен–варијанта радног дана за два ноћења са доручком, боравишном таксом за двије особе доплата је 46 КМ, а варијанта викенда за два ноћења са доручком, боравишном таксом за двије особе, доплата је 82 КМ, у цијену је укључено и коришћење велнеса и спа центра.

• Бања Врућица хотел ,,Кардиал’’ – за два ноћења, за двије особе доплата је 238,80 КМ, у цијену урачунато: два пута полупансион (доручак, вечера), два пута фитнес, једном Кардиал/Ориентал сауна. Неограничено коришћење затвореног рекреативног базена, неограничено коришћење Грин спа оазе (ђакузи, стаза за масажу стопала, Кнеип каде, топла анатомска купка) и боравишна такса.

За све љубитеље сњежних активности ту је и обавјештење о почетку ски сезоне на Јахорини. За сада је скијашима на располагању стаза Пољице и лифт сидро Пољице. Шестосјед Пољице је, такође, у погону, али за панорамску вожњу до Олимпијског бара, који ове зиме скијашима своја врата отвара у проширеном капацитету и новим менијем. Захваљујући доброј припреми стаза и систему осњежавања, Јахорина је поново прва у региону која је 29. новембра пустила скијалиште у рад.

Оно што посебно наглашавају у „Happy Travel“-у јесте да све понуде не обухватају новогодишњу ноћ. У складу са епидемиолошком ситуацијом и изреченим мјерама, туристичка агенција ће објавити и понуде за дестинације гдје све можете дочекати 2021. годину.

-Дођите у агенцију са личном картом, а све остало је наша брига”, поручују из ,,Happy Travel’’-a.



Семберија инфо