Данас се све жеље остварују? И универзум вас чује :: Semberija INFO ::

 

Данас се све жеље остварују? И универзум вас чује


Данас је један од енергетски најмоћнијих дана у години, односно дан када имамо највише шанси да нам се жеље остваре? Наиме, 11. новембар, односно 11. 11. представља низ четири јединице, која је у тароту и нумерологији представљена као мађионичар, односно неко ко ни из чега ствара магију. Са низом бројева 11-11 снага овог броја се дословце учетворостручује, те се вјерује да је данашњи дан идеалан да у њему поставите циљеве и пожелите жеље, колико год немогуће звучали. Универзум ће вас чути и помоћи ће вам да своје снове и тежње претворите у реалност. Довољно је да у свемир пошаљете своју жељу, уз вјеру да ће вам се она остварити и да ћете имати помоћ судбине.

Трудите се да данас избаците скептичне, негативне мисли и да се ослободите бриге. Нека вам ово буде пријатан, релаксиран дан у коме ћете пронаћи довољно времена за себе, свој ужитак и своје позитивне мисли.

Будите фокусирани на своје жеље, али размишљајте и о томе зашто то желите, те како ћете се осјећати када вам се она оствари. Дакле, данас не оклијевајте - већ пожелите све што вам падне на памет.

Semberija info