Дино Мерлин оборио рекорде у загребачкој арени :: Semberija INFO ::

 

Дино Мерлин оборио рекорде у загребачкој арени


Извор: БХРТ (И. Ц.)

Дино Мерлин два викенда заредом наступио је у Арени Загреб, на четири рекордно распродана концерта. На сваком од наступа било је око 22.000 фанова и тиме је Мерлин у четири ноћи окупио готово 90.000 вјерних обожаватеља.

Каријера богата хитовима попут "Све је лаж", "Ране", "Средином" и "Кад си рекла да ме волиш" привукла је публику да не пропусти концерте сарајевскога глазбеника. Улазнице за концерте биле су распродане мјесецима унапријед. Најјефтинија улазница била је за партер, по цијени од 35 еура, а мјеста на трибинама продавали су од 30 до 45 еура. За мјеста у "фан питу" карта је коштала 70 еура.

У продаји су била и мјеста за ВИП барским столовима, која су износила по 120 еура. Сви они који воле интиму могли су купити мјесто у ВИП ложи по цијени од 130 еура или у салону по цијени од 80 еура. Мерлин је с 22.000 проданих улазница по вечери оборио рекорд посјећености. С обзиром на  податак да је на једном концерту било 22.000 људи, долазимо до рачунице од 770.000 еура, пишу 24 сата.  

Дино се потрудио да сваки концерт буде за памћење, а атмосферу је, осим продукцијом и специјалним ефектима, подигнуо довођењем гостију. На позорници су уз њега наступили Здравко Чолић, Ивана Банфић, Сенидах, Весна Змијанац и Марко Лоуис. Највеће одушевљење публике изазвао је долазак легендарног Чолића на трећем концерту. Дино и он заједно су извели хит пјесму "Да ти кажем шта ми је".

Подсјетимо, Мерлин је публици захвалио ријечима: "Немам ријечи како да вам кажем колико ми све ово значи. Бескрајно сам захвалан својој драгој публици на толиком повјерењу и вјерности све ове године. Наше дружење овдје у Загребу остат ће забиљежено као свједочанство једног времена. Освијетлимо једни другима пут да не залутамо, да не изгубимо из вида наше снове, наше циљеве, нашу сретну звијезду. А ви сте моје свјетло и због овако дивних људи, драги пријатељи, мој живот има смисла", рекао је.