Центар за културу "Семберија": Пројекције филмова :: Semberija INFO ::

 

Центар за културу "Семберија": Пројекције филмова


Обавјештавамо Вас да ће 8.7.2023. у великој сали центра за културу "Семберија" бити одржана пројекција филмова. У наставку слиједи синопсис и плакати.


ФИЛМ „МОРСКО ЧУДОВИШТЕ 2023“

8.7.203. године

18.30 ч.

Улаз 5 КМ

Велика сала ЦЗК

Оригинални наслов: Rubz Gillman, Teenage kraken

Режија: Krik De Micco

Жанр: Анимирана акциона комедија

Понекад се херој, који вам је суђено да будете, налази одмах испод површине. Овога љета Dream Works animition зарониће у узбуркане воде средње школе и представити нам урнебесну, искрену акциону комедију о стидљивој тинејџерки која открива да је дио легендарне краљевске лозе митских морских чудовишта и да је њена судбина у дубинама океана већа него што је икада могла да сања.


ФИЛМ „НЕМОГУЋА МИСИЈА“ ОДМАЗДА – ПРВИ ДИО“

8.7.2023. године

20.30 ч.

Улаз: 5 КМ

Велика сала ЦЗК

Оригинални наслов: Mission impossible – Dead Reckoning Part One

Режија: Christopher McQuarrie

Трајање: 156 минута

Жанр: Акција

У овом филму главни лик и његов ИМФ тим крећу у најопаснију мисију до сада, да пронађу ново, застрашујуће оружје које пријети цијелом човјечанству прије него што падне у погрешне руке. У игри су судбина свијета и контрола будућности, мрачне силе из Итанове прошлости се приближавају и смртоносна трка око свијета почиње. Суочен са мистериозним, свемоћним непријатељем Итан је приморан да схвати да ништа не може бити важније од његове мисије, чак ни животи оних до којих му је највише стало.