Главичице у пуном капацитету: Снажна подршка ПДП-у за локалне изборе :: Semberija INFO ::

 

Главичице у пуном капацитету: Снажна подршка ПДП-у за локалне изборе


У препуној сали у Главичицама, градски одбор Партије демократског прогреса (ПДП) одржао је политичку трибину на којој су грађани имали прилику да чују кључне поруке кандидата за предстојеће локалне изборе. Трибину је отворио домаћин скупа и кандидат ПДП-а из овог мјеста, Слободан Видаковић, који је поздравио присутне и истакао значај учешћа грађана у политичким процесима.

Присутнима су се потом обратили и носилац листе ПДП-а, Славиша Марковић, као и кандидати за одборнике Радосав Ђокић, Нада Симић и Петар Видаковић, који вуче коријене из овог краја. У својим излагањима, сви су били сложни у оцјени да је неопходно дати подршку квалитетним и способним људима који заступају интересе локалне заједнице.



Славиша Марковић, предсједник градског одбора ПДП-а, подсјетио је на неиспуњена обећања владајуће коалиције која није реализовала чак 12 пројеката најављених још 2020. године. Умјесто тога, тренутна власт ради на плану отварања рудника литијума у близини града, што изазива забринутост међу становништвом. Марковић је апеловао на локалну заједницу да подржи своје људе, посебно издвајајући Петра Видаковића и домаћина скупа, Слободана Секулића, као праве представнике интереса мјештана Главичица и околине.

ПДП наставља да се бори за интересе грађана и нуди конкретна рјешења за развој локалне заједнице, уз позив да на изборима подржимо људе који ће својим радом и знањем донијети бољу будућност за све нас.