ЗАВРШНА ТРИБИНА УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ЗАВРШНА ТРИБИНА УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ У БИЈЕЉИНИ


Све сале на нашим предизборним трибинама биле су препуне. Тако је и у Бијељини. Имамо и специјалног госта Милана Новитовића на вечерашњој завршној трибини у Бијељини, изјавио је Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић, вечерас у Бијељини.



“Наши бирачи одлучују и о предсједнику Републике Српске и о члану Предсједништва БиХ из Републике Српске, о Савјету министара и будућој влади. Они који су покушали да нас дискредитују преко Милана Новитовића, оца деветоро дјеце, једног од најуспјешнијих директора Цивилне заштите Републике Српске, покушали су да изврше удар на институције Републике Српске. Прије петнаест дана договорена је куповина хеликоптера од Републике Србије и управо је ових дана требало да се пребацују хеликоптери у Републику Српску. Пребацићемо их и нико нам неће оспорити добре везе са Србијом. Нико неће поколебати Уједињену Српску. Моја порука је: “Ако сте покушали да нам сломите ногу, само сте нам дали крила, а ми пуно брже летимо, него што трчимо”. Врло брзо ћемо се провозати тим хеликоптером, који је договорио Милан Новитовић, по Републици Српској”, изјавио је Ненад Стевандић.



Одговарајући на питање о изборним очекивањима, Стевандић је изјавио да очекује два мандата у Бањалучкој изборној јединици и у Бирчу, те у свим другим изборним јединицама по један мандат.

Милан Трнинић, предсједник Градског одбора Уједињене Српске у Бијељини, носилац изборне листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици шест, изјавио је да је интересовање за завршну трибину изузетно велико.



“То није ништа ново, јер је у протеклих мјесец дана наш рејтинг нагло порастао и из дана у дан расте. То није случајно, јер радимо квалитетно и организовано. Тако ће бити и у будућности. Овдје , у Изборној јединици шест, очекујемо сигуран мандат”, изјавио је Трнинић.

Семберија Инфо