Славенко Ристић поклонио лопте младим кошаркашима „Радника“ :: Semberija INFO ::

 

Славенко Ристић поклонио лопте младим кошаркашима „Радника“


Тридесет и пет кошаркашких лопти поклон су Славенка Ристића млађим селекцијама Кошаркашког клуба /КК/ „Радник“ из Бијељине. Кандидат на листи СНСД-а за посланика у НСРС поручио је овом приликом да као дугогодишњи спортиста увијек осјећа потребу да помогне младима на њиховом путу ка успјеху.

- Драго ми је што сам вечерас присуствовао тренингу младих кошаркаша и присјетио се периода када сам похађао Основну школу „Фадил Јахић Шпанац“. Као привредник, годинама сам се трудио да помажем спортске колективе, између осталих кошаркаше из Бијељине и Братунца, а тако ћу наставити и у будућности јер су млади најважнији стуб сваке државе – истакао је Ристић.



Координатор млађих селекција у КК „Радник“ Игор Михајловић захвалио је Славенку Ристићу за поклоњене лопте, нагласивши да ово није први пут да Ристић помаже њихов клуб.

- И раније је КК „Радник“ добијао финансијска средства или спортску опрему од господина Ристића, што нам је много значило за унапређење рада на тренинзима и учествовање на различитим такмичењима. Лопте су дошле у праве руке и сматрам да би сви привредници требало да слиједе примјер Славенка Ристића – навео је Михајловић.