САОПШТЕЊЕ СНСД БИЈЕЉИНА: РТВ БН ЈЕ ОБИЧНА ПРОПАГАНДНА ИСПОСТАВА :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ СНСД БИЈЕЉИНА: РТВ БН ЈЕ ОБИЧНА ПРОПАГАНДНА ИСПОСТАВА


Градски одбор Савеза независних социјалдемократа Бијељине дијели распрострањено мишљење да се РТВ БН претворио у пропагандну испоставу која води острашћену кампању против стабилности Републике Српске ширењем дефетизма и дезорјентације у друштву. 
 
Молимо грађане да не придају значаја честим, ничим утемељеним и произвољним  инсинуацијама, злонамјерним конструкцијама и неистинама везаним за кандидате СНСД-а или СНСД у цјелини. 
 
Једна од њих је и јучерашњи покушај подметачине у којој је саопштење ГрО СНСД намјерно окренуто наглавачке. 
 
Једина истина је да ГрО СНСД снажно подржава апсолутно све кандидате на нашим листама за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ, међу којима су и кандидати наших коалиционих партнера, и наравно Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ и Милорада Додика за предсједника Републике Српске. 
 
У ГрО СНСД постоји пуно јединство и договор свих кандидата, руководилаца, активиста, чланова и симпатизера да се на овим историјски важним изборима оствари најбољи могући резултат за очување Српске. 
 
СНСД је снажна политичка организација озбиљних и стручних људи, способних да обављају народне послове, довољно широка за окупљање свих патриотских партија ријешених да дају допринос развоју Бијељине, Семберије и Републике Српске. То су препознали и наши суграђани који у огромној већини подржавају нашу политику и наше кандидате, што показују и предизборна истраживања јавног мњења, која су позната и нашим политичким опонентима. То сазнање их управо чини посебно нервозним јер постају свјесни да упркос лажима, произвољним оцјенама па и обманама јавности, којима се користе у кампањи, губе предстојеће изборе. Ми на те нападе одговарамо дјелима, урађеним пословима и визијом очувања Републике Српске и њеног даљег развоја. 
 
Какви су циљеви РТВ БН види се из њиховог непрофесионалног, навијачког, једностраног извјештавања и стварања што црње слике о Републици Српској и њеним институцијама.